Răsfăț de Ziua Îndrăgostiților în România: cât costă o noapte în această zi specială

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Cu mai puțin de o lună până la Ziua Îndrăgostiților, mii de cupluri din România se pregătesc să marcheze această ocazie într-un mod deosebit. Hotelurile din zonele pitorești ale țării, cum ar fi Bucovina sau Sadova, devin destinații căutate pentru cei care doresc să-și petreacă o noapte romantică alături de partener. Cu toate acestea, bugetul alocat pentru o escapadă de Ziua Îndrăgostiților poate varia semnificativ în funcție de opțiunile alese.

Destinații căutate și oferte atractive

Bucovina, denumită și “ținutul de poveste,” reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile care doresc o atmosferă romantică într-un cadru natural de excepție. Hotelierii din această zonă au pregătit oferte variate, astfel încât să răspundă tuturor preferințelor și bugetelor.

Un hotel de lux din Gura Humorului, renumit pentru frumusețea sa, propune pachete personalizate pentru Ziua Îndrăgostiților. Cuplurile sunt întâmpinate cu flori, baloane și șampanie. O cameră simplă poate fi alegerea pentru cei cu un buget mai restrâns, în timp ce apartamentele premium oferă condiții excepționale. Pentru acestea din urmă, cuplurile vor trebui să scoată din buzunar 1250 de lei pe noapte, inclusiv accesul la facilitățile SPA.

Opțiuni de cazare în Sadova

O altă opțiune populară este Sadova, unde peisajul de vis și locurile de cazare numeroase atrag cuplurile îndrăgostite. Prețurile în timpul săptămânii pentru o cameră cu șemineu, jacuzzi și acces gratuit pornesc de la 600 de lei, în timp ce pentru un weekend, două nopți de cazare încep de la 1.500 de lei.

Experiențe gastronomice deosebite

Pentru că Ziua Îndrăgostiților nu este doar despre cazare, hotelurile pregătesc meniuri speciale pentru cuplurile romantice. De la piept de rață cu sos de mandarine la pizza pregătită special pentru această ocazie, bucătarii promit experiențe gastronomice memorabile. Iar pentru cei dornici de deserturi delicioase, meniul nu va dezamăgi.

Pentru a surprinde partenerul sau partenera într-un mod cu totul special de Ziua Îndrăgostiților, escapada la un hotel de top din Bucovina sau Sadova pare a fi o alegere potrivită. Cu toate că prețurile pot părea ridicate, experiențele oferite și atmosfera romantică fac ca această investiție să fie una memorabilă. Iar pentru cuplurile care își doresc să marcheze această zi într-un cadru de basm, fiecare leu cheltuit pare a fi justificat pentru această aventură de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare