RĂSTURNARE DE SITUAȚIE – FRF a decis că CS Iernut nu trebuia penalizată cu 3-0 în meciul de baraj: clubul mureșean cere rejucarea returului

0
432

CER REJUCAREA. Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal (FRF) a decis definitiv că echipa CS Iernut (câștigătoarea Ligii a IV-a Mureș) a fost penalizată pe nedrept de Comisia de Disciplină și Etică a aceleiași entități, care a decis că rezultatul meciului tur al barajului de promovare în Liga a III-a, disputat împotriva echipei CS Ocna Mureș (echipă clasată pe loc retrogradabil, 9, în Seria a 9-a a Ligii a III-a) va fi 3-0 și nu scorul decis pe teren, 3-1, pentru că mureșenii ar fi folosit un jucător (Alexandru Adrian Crișan) transferat (de la Unirea Ungheni) în afara perioadei de transferuri.

 

În 19 mai, CS Iernut (care a susținut că respectivul jucător era liber de contract și nu transferat de la Unirea Ungheni) a făcut recurs, apel care conform regulamentului trebuia judecat până în 23 mai, dată la care era programat meciul retur. Numai că recursul clubului mureșean a fost judecat în… 15 iulie, la aproape 2 luni distanță, și a fost demontat în totalitate de comisia FRF, decizia fiind definitivă și executorie pe plan intern (mai poate fi contestată doar la TAS, în 21 de zile).

 

Practic, meciul retur (finalizat cu 4-5 pentru CS Ocna Mureș) trebuia să înceapă de la scorul de 1-3 și nu de la 0-3. Având această decizie, președintele CS Iernut, Sorin Dumbrăvean, a precizat pentru msnews că va cere rejucarea meciului retur și că “după Regulamentul Disciplinar al FRF, are șanse de reușită”. Urmărim soluționarea solicitării clubului din Iernut.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ