RĂZBUNARE – Pentru că a votat ejectarea viceprimarului UDMR Makkai, primarul Florea i-a luat viceprimarului PSD Papuc mașina, șoferul și secretara

0
3083
Sergiu Papuc și Dorin Florea

SURSE MSNEWS. Lectura acestei scurte scrieri se asimilează cel mai bine cu popcorn, ca la vizionarea unui film – un film prost, e drept, dar și un film prost este tot o producție cinematografică (de data aceasta, bazată pe fapte reale și confirmate oficial).

 

Pentru că PSD a votat pentru eliminarea din funcția de viceprimar de Târgu Mureș al lui Makkai (UDMR), propusă chiar de majoritarii din forul deliberativ, cei de la UDMR, primarul Dorin Florea a dispus să i se retragă viceprimarului PSD Sergiu Papuc dreptul de folosi mașina de serviciu, precum și serviciile șoferului și secretarei repartizate. Informația a fost confirmată de surse msnews interne implicate și extrem de bine informate.

 

Sigur, nu-i o dramă, mai degrabă o dramoletă ieftină, așa că nu lăcrimăm pe umărul viceprimarului pesedist (în acest moment singurul viceprimar al municipiului Târgu Mureș), doar informăm public despre o informație confirmată oficial privind modul în care reacționează Întâistătătorul orașului: răzbunător, în stilul copiilor de la grădiniță care atunci când se supără își iau jucăriile și pleacă de la groapa cu nisip.

 

Papuc o să-și aducă, probabil, cafeaua-n termos, de acasă, și mai rămâne ca Florea să-i ia și biroul acestuia – rechiziționându-l, ca pe vremea comuniștilor sovietici – și să-l expulzeze în Corunca, de unde să-i ordone să facă penitențe pe coji de nucă, pentru vina de a îndrăzni să nu-i asculte ordinul suprem. E o sugestie, cu plăcere!

 

Suplimentar informației, consemnăm că în apropierea alegerilor locale, după PNL și UDMR, și ultimul partid apropiat de primarul Florea, PSD, se poziționează în opoziție cu acesta. Practic, edilul a mai rămas cu careul de dizidenți liberali, pe care PNL nu se mai obosește să-i ejecteze din forul deliberativ pentru simplu motiv că nu mai au oameni pe lista de supleanță. Grea jumătate de an (până la alegeri)…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ