Sergiu Papuc și Dorin Florea

RĂZBUNARE – Pentru că a votat ejectarea viceprimarului UDMR Makkai, primarul Florea i-a luat viceprimarului PSD Papuc mașina, șoferul și secretara

SURSE MSNEWS. Lectura acestei scurte scrieri se asimilează cel mai bine cu popcorn, ca la vizionarea unui film – un film prost, e drept, dar și un film prost este tot o producție cinematografică (de data aceasta, bazată pe fapte reale și confirmate oficial).

 

Pentru că PSD a votat pentru eliminarea din funcția de viceprimar de Târgu Mureș al lui Makkai (UDMR), propusă chiar de majoritarii din forul deliberativ, cei de la UDMR, primarul Dorin Florea a dispus să i se retragă viceprimarului PSD Sergiu Papuc dreptul de folosi mașina de serviciu, precum și serviciile șoferului și secretarei repartizate. Informația a fost confirmată de surse msnews interne implicate și extrem de bine informate.

 

Sigur, nu-i o dramă, mai degrabă o dramoletă ieftină, așa că nu lăcrimăm pe umărul viceprimarului pesedist (în acest moment singurul viceprimar al municipiului Târgu Mureș), doar informăm public despre o informație confirmată oficial privind modul în care reacționează Întâistătătorul orașului: răzbunător, în stilul copiilor de la grădiniță care atunci când se supără își iau jucăriile și pleacă de la groapa cu nisip.

 

Papuc o să-și aducă, probabil, cafeaua-n termos, de acasă, și mai rămâne ca Florea să-i ia și biroul acestuia – rechiziționându-l, ca pe vremea comuniștilor sovietici – și să-l expulzeze în Corunca, de unde să-i ordone să facă penitențe pe coji de nucă, pentru vina de a îndrăzni să nu-i asculte ordinul suprem. E o sugestie, cu plăcere!

 

Suplimentar informației, consemnăm că în apropierea alegerilor locale, după PNL și UDMR, și ultimul partid apropiat de primarul Florea, PSD, se poziționează în opoziție cu acesta. Practic, edilul a mai rămas cu careul de dizidenți liberali, pe care PNL nu se mai obosește să-i ejecteze din forul deliberativ pentru simplu motiv că nu mai au oameni pe lista de supleanță. Grea jumătate de an (până la alegeri)…

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare