RĂZBUNARE – Pentru că a votat ejectarea viceprimarului UDMR Makkai, primarul Florea i-a luat viceprimarului PSD Papuc mașina, șoferul și secretara

0
2992
Sergiu Papuc și Dorin Florea

SURSE MSNEWS. Lectura acestei scurte scrieri se asimilează cel mai bine cu popcorn, ca la vizionarea unui film – un film prost, e drept, dar și un film prost este tot o producție cinematografică (de data aceasta, bazată pe fapte reale și confirmate oficial).

 

Pentru că PSD a votat pentru eliminarea din funcția de viceprimar de Târgu Mureș al lui Makkai (UDMR), propusă chiar de majoritarii din forul deliberativ, cei de la UDMR, primarul Dorin Florea a dispus să i se retragă viceprimarului PSD Sergiu Papuc dreptul de folosi mașina de serviciu, precum și serviciile șoferului și secretarei repartizate. Informația a fost confirmată de surse msnews interne implicate și extrem de bine informate.

 

Sigur, nu-i o dramă, mai degrabă o dramoletă ieftină, așa că nu lăcrimăm pe umărul viceprimarului pesedist (în acest moment singurul viceprimar al municipiului Târgu Mureș), doar informăm public despre o informație confirmată oficial privind modul în care reacționează Întâistătătorul orașului: răzbunător, în stilul copiilor de la grădiniță care atunci când se supără își iau jucăriile și pleacă de la groapa cu nisip.

 

Papuc o să-și aducă, probabil, cafeaua-n termos, de acasă, și mai rămâne ca Florea să-i ia și biroul acestuia – rechiziționându-l, ca pe vremea comuniștilor sovietici – și să-l expulzeze în Corunca, de unde să-i ordone să facă penitențe pe coji de nucă, pentru vina de a îndrăzni să nu-i asculte ordinul suprem. E o sugestie, cu plăcere!

 

Suplimentar informației, consemnăm că în apropierea alegerilor locale, după PNL și UDMR, și ultimul partid apropiat de primarul Florea, PSD, se poziționează în opoziție cu acesta. Practic, edilul a mai rămas cu careul de dizidenți liberali, pe care PNL nu se mai obosește să-i ejecteze din forul deliberativ pentru simplu motiv că nu mai au oameni pe lista de supleanță. Grea jumătate de an (până la alegeri)…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here