FOTBAL – Avântul Reghin pierde în Maramureș, după un final nebun cu 6 goluri în ultimele 30 de minute

0
213

LIGA A III-A. În etapa a 11-a a Ligii a III-a, Avântul Reghin a pierdut, în deplasare, cu 4-2 (0-0), confruntarea cu principala favorită la promovare din Seria a V-a, Fotbal Comuna Recea, toate cele 6 goluri fiind marcate în ultima jumătate de oră a partidei.

 

O replică curajoasă a dat echipa mureșeană pe Stadionul Central din comuna maramureșeană Recea, în fața principalei favorite în acest sezon la promovarea în cea de-a doua divizie valorică a țării  (care a avut un nou antrenor principal, pe fostul fotbalist al FC Baia Mare, Ciprian Danciu, după ce conducerea a demis cuplul Buia-Mic pentru eșecul de la Bistrița).

 

După o primă repriză în care reghinenii s-au apărat aproape perfect, încheiată pe tabela de marcaj fără gol, cea de-a doua repriză a însemnat o descătușare cu 6 goluri marcate, toate în ultimele 30 minute ale jocului.

 

Gazdele au reușit primul gol în minutul 65, prin Norbert Janos, dar reghinenii (care au contestat golul pentru o poziție inițială de offside, oprindu-se din joc, nepermis, deși arbitrul n-a fluierat) au egalat în faza următoare, prin căpitanul Florin Truța (min. 66), restabilind egalitate. A urmat însă dubla lui Alexandru Mărieş (în minutele 76 și 86) și părea că meciul e rezolvat. Truța a reușit însă un nou gol (și dubla în acest meci) în chiar primul minut de prelungiri, reaprinzând speranța, dar cei care au înscris au fost tot maramureșenii, la ultima fază, prin Arthur Teuţ (min. 90+5).

 

Așa s-a scris istoria unei reprize greu de egalat în acest sezon, cel puțin prin prisma numărului de goluri. Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Bucin – Crișan, Pop, Merdariu, Ința – Truța, P. Luca, S. Chirilă, Potor – Murar, Bujor.

 

În etapa a 12-a, în 9 noiembrie, Avântul Reghin (acum pe locul 13, cu 12 puncte) joacă pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, echipă care în această etapă a câștigat acasă, cu 3-2 (2-1), meciul cu bistrițenii de la Unu Fotbal Club Gloria.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ