RCS-RDS oferă smartphone-uri de ultimă generație abonaților din România

OFERTĂ. RCS-RDS, sub marca Digi, a lansat o ofertă atractivă pentru abonații săi din România, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa un smartphone de ultimă generație în condiții foarte avantajoase. Compania pune la dispoziție modelul Motorola G54 Power Edition, care poate fi achiziționat în 24 de rate, fără avans, la prețul de 45,5 lei pe lună.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, cei interesați trebuie să se porteze în rețeaua Digi. Aceasta înseamnă că utilizatorii care doresc să profite de ofertă trebuie să își transfere numărul de telefon de la un alt operator către Digi. Odată realizată portarea, clienții trebuie să aleagă abonamentul Nelimitat oferit de Digi.

Abonamentul Nelimitat, necesar pentru a beneficia de oferta specială pentru Motorola G54 Power Edition, are un cost de 5 euro pe lună.

Cu toate acestea, doar abonamentul Nelimitat permite achiziționarea telefonului în rate. Prețul integral al telefonului este de 1099 lei, însă prin plata în 24 de rate lunare de 45,5 lei, abonații nu sunt nevoiți să plătească un avans inițial.

Motorola G54 Power Edition vine cu specificații tehnice impresionante:

  • Sistem de operare: Android.
  • Memorie RAM: 12 GB.
  • Stocare internă: 256 GB.
  • Rețele suportate: 3G, 4G, 5G.
  • Camere: Echipat cu două camere, oferind o calitate excelentă a fotografiilor și videoclipurilor.

Această ofertă nu doar că oferă un smartphone performant, dar și reconfirmă angajamentul Digi de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor dintr-o lume digitală în continuă schimbare. Reprezentanții Digi au subliniat că oferta este parte din eforturile lor de a îmbunătăți experiența clienților și de a le oferi acces la tehnologie de top fără costuri inițiale mari.

În luna mai a acestui an, Digi RCS-RDS a decis să se rebranduiască sub denumirea Digi România. Această schimbare a fost făcută pentru a alinia brandul cu percepția publicului și pentru a simplifica comunicarea. Compania, fondată de Zoltan Teszari la începutul anilor 2000, și-a extins activitatea de la servicii de cablu și internet la telefonie mobilă și fixă.

Oferta Digi de a oferi un smartphone de ultimă generație în condiții avantajoase este un pas important în strategia companiei de a atrage noi clienți și de a fideliza baza existentă de abonați. Prin această inițiativă, Digi continuă să își consolideze poziția pe piața telecomunicațiilor din România, oferind clienților săi acces la tehnologie modernă și servicii de calitate.

Pentru a rămâne la curent cu ultimele oferte și noutăți, abonații pot descărca aplicația Digi România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare