RDW Design GO! – De pe clădire, pe umăr

EXPOZIȚIE. Pe 17 mai, produsele remesh ajung „De pe clădire, pe umăr”, în prima expoziție în care prezentăm atât produse din mesh-uri și bannere publicitare abia croite în atelierul remesh, cât și produse purtate, care aparțin comunității remesh, dar care sunt la fel de valoroase și durabile.

Așa că, dacă vrei să vezi cu ochii tăi cum arată un produs croit din materiale publicitare (OOH-uri), să afli mai multe despre procesul de upcycling și să citești poveștile oamenilor din spatele atelierului remesh, ne vedem pe 17, de la ora 18.

Locație: Coffee Store, Calea Victoriei 85

Evenimentul este parte din programul de evenimente satelit Design GO! în Romanian Design Week 2023

Vernisaj – 17 mai, ora 18:00

Perioadă expoziție – 18-28 mai, ora 10:00-18:00
_________________________________________
Bannerele și mesh-urile publicitare expuse pe fațetele clădirilor au o viață relativ scurtă, iar după câteva săptămâni, acestea sunt date jos și trimise către singura lor soluție de reciclare: incinerarea.
Dar la remesh, aceste deșeuri publicitare sunt colectate și transformate în produse și accesorii sustenabile și etice: genți, sacoșe, borsete, ghiozdane, fotolii puf, portofele, penare sau chiar șorțuri pentru bucătărie. O metodă de upcycling care prelungește viața materialelor imposibil de reciclat, transformându-le în produse rezistente și prietenoase cu mediul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare