RECORD – DAVID POPOVICI, performanța secolului!

0
37

REGELE DAVID. S-a născut o stea!

După ce luni, David Popovici a reușit o performanță unică în istoria natației din România, câștigând medalia de aur la proba de 200 de metri, înotătorul a mai câștigat miercuri o medalie de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. Sportivul român a terminat primul cursa cu timpul de 47,58 de secunde.

Rezultatul este unic in istoria natației românești, Popovici devenind astfel deținătorul recordurilor mondiale de juniori la ambele probe. El a intrat direct pe locul 4 în topul celor mai rapizi înotători pe distanța de 200 de metri, după nume importante precum Paul Biedermann, Michael Phelps și Yannick Agnel.

“Pentru România înseamnă mult și sunt foarte fericit că am reușit acest rezultat pentru țara mea, pentru toți cei care m-au susținut și m-au urmărit live de acasă și de aici. Îmi place mult sentimentul acesta!” a spus acesta la conferința de presă de luni.

Ne-ai lăsat fără cuvinte tinere! Felicitări maxime ȚIE, familiei și echipei tale pentru tot ce ați realizat împreună. Încă odată, pasiunea, dăruirea și pregătirea, ne arată că succesul nu ține cont de vârstă! BRAVO!!!

Briena MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ