RECUNOAȘTERE – Antrenorul de natație Peteley Attila (CSȘ Târgu Mureș), laureat al Premiilor Mentor pentru excelență în educație

EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Antrenorul de natație Peteley Attila (de la Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș) a primit Premiul Mentor pentru excelență în educație la cea de-a 10-a ediție a evenimentului organizat de Fundația Pentru Comunitate și compania MOL România. Premiile Mentor sunt decernate anual unor profesori și antrenori de excepție (în fiecare an sunt premiați 10 profesori/antrenori).

 

Laureații Premiilor Mentor pentru excelență în educație au primit și în acest an câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

 

Premiile Mentor au fost generate pentru a recunoaște meritele unor profesori și antrenori care prin dedicarea și talentul lor formează generații întregi și schimbă în bine destinele elevilor lor. Profesorii și antrenorii premiați în cadrul ediției jubiliare au fost selectați de către Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate dintre 229 de nominalizări primite în perioada mai-decembrie 2019 din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare