VESTE BUNĂ – Strabag a început lucrările la sectorul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni (GALERIE FOTO)

0
7047

AUTOSTRADĂ. Astăzi, 22 iulie 2020, au început lucrările de decopertare la autostrada A3 (Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea) pe lotul Târgu Mureş – Ungheni şi a drumului de legătură. Lucrările sunt executate de firma Strabag și în paralel cu lucrările preliminare inițiate astăzi, în zona organizării de şantier, antreprenorul a pregătit utilajele şi a început aprovizionarea cu materiale.

 

Strabag va executa lucrarea care prevede 9,2 kilometri de infrastructură rutieră (respectiv 4,5 kilometri de autostradă pe porțiunea Târgu Mureş – Ungheni și 4,7 kilometri de drum de legătură) în 18 luni, contra unei sume de peste 192 milioane de lei + TVA (cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile). Lucrările vor fi garantate 9 ani.

 

 

Pe sectorul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni este prevăzută construcția a trei poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, şase poduri şi pasaje pe autostradă şi două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drumuri existentă, a subliniat conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ