RECUNOAȘTERE – Trei membri ai echipajului unui elicopter SMURD Târgu Mureș, distinși cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

0
382

DISTINCȚIE. Trei membri ai echipajului unui elicopter SMURD Târgu Mureș, căpitan Mircea Răzvan Iudean, maistru militar Florin Melinte şi căpitan Irinel Ionuţ Voicu de la IGAv, au fost distinși luni, 19 iulie 2021, cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), distincție oferită de ministrul de Interne, Lucian Bode, cu ocazia Zilei MAI.

 

Motivația acordării distincției a fost că acești trei militari din serviciul Punctului de Operare Aeromedical Târgu Mureş “au intervenit în zona montană a oraşului Brezoi pentru a salva un bărbat care căzuse de la o înălţime de aproximativ 5 metri într-o zonă greu accesibilă. În urma căzăturii, bărbatul a suferit multiple fracturi la membrele inferioare şi superioare, fiind nevoie de elicopterul SMURD pentru extragerea cu troliul”.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ