RELUAREA SPECTACOLELOR – Primul spectacol cu public al Teatrului Naţional Târgu Mureş, după suspendarea activității

ONE-MAN SHOW. Duminică, 14 iunie, de la ora 21, în curtea interioară a Teatrului Naţional Târgu Mureş are loc one-man show-ul “Toate mi se întâmplă numai mie”, bazat pe texte de Mihai Ignat, regizat de Laura Moldovan și interpretat de tânărul actor Cristian Iorga. Este primul spectacol cu public al instituției de cultură, după ce activitatea la scenă a fost suspendată în martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Spectacolul spune trei poveşti în care poți să recunoști o fărâmă din aşteptările noastre neîmplinite pe care le-am întâmpinat fie printr-un hohot de râs ironic, fie printr-o criză de nervi sau de plâns eliberatoare. În orice caz, spectacolul va avea un rol terapeutic. Îndrăzniţi să vi se întâmple o seară cu haz nebun şi cu tâlc amar pe texte ale autorului piesei de mare succes “Crize sau Încă o poveste de dragoste”.

 

“Toate mi se întâmplă numai mie” durează 1 oră şi 30 minute (fără pauză), va avea supratitrare în limba maghiară şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Accesul se va face pe poarta de lângă intrarea la Sala Mică. În caz de vreme nefavorabilă, reprezentaţia va fi reprogramată pentru 15 iunie, la ora 21.00.

 

Atenție: este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menţinerea distanţei sociale, purtarea măştii şi folosirea soluţiilor dezinfectante puse la dispoziţie.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la casieria de la Sala Mică, în ziua reprezentaţiei, începând cu ora 20.00, iar biletele în format electronic pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro. Abonamentele stagiunii 2019-2020 sunt valabile şi pot fi folosite pentru achiziţionarea biletelor la acest spectacol.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare