REPARAȚII – Costurile reabilitării centralei termice a Palatului Administrativ din Târgu Mureș: aproape 900.000 de lei

0
240

PALATUL ADMINISTRATIV. Cele două cazane care asigură încălzirea Palatului Administrativ din Târgu Mureș, clădire monument istoric edificată în urmă cu 112 ani, vor fi înlocuite din cauza defecțiunilor și a faptului că, din cauza vechimii de peste 18 ani, acestea funcționează cu randament redus, în regim de avarie, conform unui studiu al sereleului local Proiect (administrat de Simó István).

 

Deși clădirea are funcțiunea de sediu al Instituției Prefectului și a Consiliului Județean Mureș, iar imobilul (care este proprietatea Statului Român) este dat în administrarea Instituției Prefectului, reabilitarea centralei termice va fi finanțată de Consiliul Județean.

 

Costurile totale ale reabilitării centralei termice a Palatului Administrativ sunt de aproape 900.000 de lei (exact: 890.161,75 de lei – sumă care include TVA, echivalentul a peste 187.000 de euro), pentru că, în afară de înlocuirea celor două cazane vechi cu cazane stative în condesanție, se vor înlocui și toate instalațiile termomecanice din centrala termică.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ