Reparații pe transfăgărășan anunțate de Ministrul Transporturilor, fără oprirea traficului

ANUNȚ. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că vara aceasta vor avea loc lucrări de reparații pe Transfăgărășan, fără a opri traficul rutier. “Asta e o chestiune care țin neapărat ca în această vară să fie făcută și anume lucrări pe Transfăgărășan, absolut necesare, cele de vară. (…) Cred că e un studiu de fezabilitate în execuție în acest moment pe Transfăgărășan,” a declarat Grindeanu într-o conferință de presă.

El a subliniat că reparațiile nu vor afecta traficul pe această rută spectaculoasă, scrie Agerpres. Transfăgărășanul a fost redeschis pentru circulație pe 7 iunie, inclusiv în zona alpină, între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș). Circulația este permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar în caz de condiții meteorologice nefavorabile, drumul va fi închis temporar pentru siguranță.

Transfăgărășanul este în prezent una dintre rutele alternative pentru a ajunge la Sibiu, având în vedere închiderea circulației pe DN7 Valea Oltului începând de luni. Turiștii pot circula pe Transfăgărășan între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac și cu telecabina, însă doar ziua și doar când condițiile meteo sunt favorabile transportului pe cablu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare