Repatriot Summit 2023, 5-8 octombrie, București & Constanța

EVENIMENT. Peste 500 de oameni de afaceri români din întreaga lume se reunesc la București pentru evenimentul numit Repatriot Summit 2023. Aceasta este a opta ediție a summitului, care reprezintă o platformă de colaborare pentru dezvoltarea României.

Evenimentul a început pe 5 octombrie cu o deschidere specială la Opera Națională, unde a avut loc un concert în onoarea românilor din diaspora. A urmat Gala Top 100 Români de Pretutindeni, în care au fost sărbătoriți 100 de români remarcabili care trăiesc în străinătate.
Pe 6 octombrie, summitul se va desfășura la Palatul Parlamentului din București, cu discursuri, analize și prezentări care vizează soluțiile pentru dezvoltarea României, atât pentru locuitorii din țară, cât și pentru cei din diaspora.

Evenimentul se va încheia cu două zile la malul Mării Negre, la Limanu – Constanța, unde participanții vor avea oportunitatea de a stabili noi conexiuni și parteneriate.
Repatriot Summit reprezintă o inițiativă a comunității Repatriot, care a fost creată pentru a conecta diaspora românească cu țara. Această comunitate, dezvoltată sub umbrela Romanian Business Leaders, se bazează pe voluntariat și a fost inițiată în 2015, având ca scop contribuția la dezvoltarea României prin idei, afaceri și proiecte inovatoare.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare