REPEJOR la mare – “BOR Mașina” cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui

0
36

GRABA STRICĂ TREABA. Miercuri după-amiază, în jurul oreler 15:50, inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis, printr-un comunicat de presă, că a fost depistat la km 139, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers București-Constanța, un autoturism (marca Mercedes cu număr de Suceava) condus de un bărbat de 28 de ani cu o viteză de 235 km/h.
 
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile.
 
Conform unor surse, în mașină respectivă, pe locul din dreapta, se afla Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.
 
Purtător de cuvânt la Arhiepiscopiei, Eugen Tănăsescu a transmis că nu poate comenta pe această temă, deoarece „nu cunoaște datele”.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ