Liviu Dragnea

REPLIEREA PSD – Cine face parte în județul Mureș din grupul de inițiativă pentru partidul lui Dragnea

ALIANȚA PENTRU PATRIE MUREȘ. Partidul creat de Codrin Ștefănescu pentru fostul președinte al PSD repliat din închisoare, Liviu Dragnea, și botezat Alianța pentru Patrie (APP) este în faza de organizare. La nivelul a 35 de județe deja s-au constituit echipele de organizare (în cele mai multe cazuri formate din pesediști ignorați sau îndepărtați din prim-planul filialelor județene, adică nemulțumiții), așa-numitele grupuri de inițiativă, responsabile cu atragerea viitorilor membri.

 

În județul Mureș, deși sunt vehiculate numele mai multor pesediști foști parlamentari, consilieri județeni sau locali care ar urma să părăsească PSD în favoarea APP, grupul de inițiativă este constituit din persoane complet necunoscut publicului larg.

 

Cei trei desemnați de Codrin Ștefănescu să constituie filiale locale în județul Mureș sunt următorii:

 

Andreea Călin (ex-PSD, la alegerile locale din 2012 a fost pe la finalul listei de candidați pentru Consiliul Local Târgu Mureș a Uniunii Social-Liberale – Alianţa de Centru-Dreapta, formată din PNL & PC & PSD);

 

• Cosmin Potor (43 de ani, ex-PSD, la alegerile locale din 2020 a fost pe listele PMP pentru Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul Județean);

 

• Marius Ciprian Tincu (la alegerile din 2012 a fost pe lista PSD pentru Consiliul Județean Mureș).

 

Dragnea a precizat extaziat joi seara, 7 octombrie 2021, că APP, al cărei membru încă nu este, are constituite deja organizații în 35 de județe și 17 țări și că are deja peste 80.000 de membri. Că așa i-a spus Codrin Ștefănescu. Râdeți? Nu sunteți singurii care o faceți. Ce e APP? Ne spune chiar El Lider Maximo, Dragnea: un partid naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic. Bine. Și pe Facebook, salutul matinal este, ca pe paginile pensionarelor plicitisite: „Bună dimineața, patrioți” – ceva similar cu salutul retard de Facebook „Bună dimi’, poftă bună la cafea”.

 

* Foto: @playtech.ro

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare