RESTRICȚIE – Cursa Londra – Târgu Mureș, reluată doar de 10 zile, a fost suspendată din nou, pentru următoarele două săptămâni

0
153

AEROPORTUL TRANSILVANIA. Cursa companiei WizzAir Londra (Aeroportul Luton) – Târgu Mureș (Aeroportul Transilvania), reluată cu doar 10 zile în urmă, a fost suspendată din nou, pentru următoarele două săptămâni, în urma unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), conform căreia au fost suspendate, pentru o perioadă de 14 zile, toate zborurile din şi către Marea Britanie şi Irlanda de Nord.

 

Cele două țări au fost introduse și pe lista statelor pentru care se instituie carantina asupra persoanelor care sosesc în România (această măsura a intrat deja în vigoare de la miezul nopții).

 

Decizia a fost luată din cauza apariţiei unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi intră în vigoare de astăzi, 21 decembrie, ora 19.00. Zborul Londra – Târgu Mureș de astăzi, 21 decembrie, era programat să aterizeze la ora 21.30, iar cursa Târgu Mureș – Londra trebuia să decoleze la ora 22.00.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ