RESTRICȚII – În Grădina Zoologică din Târgu Mureș purtarea măștii a devenit obligatorie

0
253

GRĂDINA ZOOLOGICĂ TÂRGU MUREȘ. Primăria Târgu Mureș a anunțat noile reguli de acces la Grădina Zoologică, pe care o deține prin serviciul din subordine, în contextul în care municipiul reședință de județ a intrat în scenariul roșu. Astfel, activitățile din cadrul Grădinii Zoologice se organizează și se desfășoară cu respectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19.

 

În incinta Grădinii Zoologice, accesul publicului vizitator este permis astfel:

–          Pentru activitățile recreative desfășurate în aer liber pot participa cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună;

–          Purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura este obligatorie în interiorul pavilioanelor cu animale și păsări! (în pofida acestei restricții, administrația Zoo Târgu Mureș a afișat deja mesaje potrivit cărora în întreaga incintă a Grădinii Zoologice, atât în pavilioane, cât și pe alei – adică în exterior -, purtarea măștii de protecție este obligatorie).

–          Respectarea distanțării fizice este obligatorie !

 

Accesul este permis pentru: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS – CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 -a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Pentru copiii mai mici de 12 ani nu este necesară dovada vreunui test.

 

* Foto: @Târgu Mureș Zoo

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ