REȚEA – Mureșeni reținuți pentru furturi de combustibili și fertilizanți agricoli

0
487

OPERAȚIUNE. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și aportul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, au efectuat 19 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras din judeţele Mureş, Cluj şi Alba seminţe agricole, acumulatori auto şi combustibil din autotrenuri parcate.

 

La percheziţii au fost identificate şi ridicate recipiente conţinând fertilizanţi, ambalaje pentru seminţe agricole, 200 de litri de motorină, 400 de pachete ţigări şi diferite unelte.

 

În urma investigațiilor, au fost depistaţi trei bărbaţi din județul Mureș (cu vârste de 44 de ani, 29 de ani și 27 de ani), care în luna aprilie 2018 ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială din județ și ar fi sustras seminţe agricole şi fertilizanţi în valoare de peste 30.000 de lei. Cei trei au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara pentru a fi dispuse măsurile legale. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ