RETROSPECTIVĂ – În 2018, Ministerul Sănătății a investit în unitățile sanitare publice din Mureș peste 1 milion de euro

0
124

INVESTIȚII. Conform cuantumului investițiilor alocate în primele 10 luni ale anului 2018 de Ministerul Sănătății în unitățile sanitare publice din județul Mureș s-a investit 2,42% din suma totală, investită la nivel național.

 

Peste 1,1 milioane de euro (respectiv, 5.248.000 de lei) a investit ministerul în Mureș în spitale, dispensare medicale, policlinici, centre de diagnostic și tratament, ambulatorii integrate spitalelor și de specialitate, preventorii, cabinete medicale (de familie, de specialitate, școlare), cabinete stomatologice, laboratoare medicale, farmacii etc.

 

La nivel național, Mureș se situează, din acest punct de vedere, pe locul 10 (sume mai mari fiind investite în București și în județele Timiș, Vrancea, Hunedoara, Cluj, Sălaj, Suceava, Iași și Constanța). Comparativ cu 2017, suma alocată la nivel național (217 milioane de lei) este semnificativ mai mare – anul trecut, cheltuielile de natura investițiilor însumând 75 de milioane de lei.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ