REVANȘA – Sirius Mureşul Târgu Mureş a câștigat la Alexandria și este la o singură victorie de clasarea pe locul 5 în Liga națională

0
44

LIGA NAȚIONALĂ – BASCHET. Marți, 19 aprilie 2022, în Sala Sporturilor din Alexandria, în prima manșă pentru locurile 5-6 în Liga națională de baschet feminin, CS Municipal Alexandria a pierdut, cu 63-61 (8-12, 17-20, 17-19, 19-12), partida cu BC Sirius Mureşul Târgu Mureş, echipa mureșeană aflându-se la o singură victorie de clasarea finală pe locul 5.

 

eciul a fost o revanșă a mureșencelor pentru eliminarea din Cupa României, la un pas înaintea turneului Final Four, CS Municipal Alexandria calificându-se după ce a terminat la egalitate pe teren propriu cu Sirius, 64-64, dar a învins la Târgu Mureş, unde în ultimele 5 minute au întors scorul de la în ultimele cinci minute ale partidei, întorcând scorul de la 40-41 la 49-43. De această dată, forcingul celor de la Municipal din ultimul sfert (singurul în care s-au impus) nu a fost suficient pentru a înclina balanța victoriei, obținută de mureșence.

 

Pentru echipa mureșeană au punctat Alexis Monique Cortez (18 puncte), Ruth Helena Sherrill (16 puncte), Cristina Badi (7 puncte), Veronika Liubinets (6 puncte), Rebecca Raluca Lipovan și Ruxandra Diana Chiș (câte 5 puncte), Czimbalmos Timea, Feises Andreea și Solyom Sara (câte 2 puncte). De la gazde s-au remarcat Mihaela Ileana Burcică (16 puncte), Myriam Estela Lara Ackerman și Cătălina Nicoleta Crăciunescu (câte 12 puncte).

 

Următorul meci are loc în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în 21 aprilie, sistemul de joc fiind cel mai bun din trei meciuri (în sezonul regular, Sirius a câștigat meciul de la Târgu Mureș, în 19 februarie 2022, în prelungiri, cu 89-84). Înaintea acestui meci, în ultimele 6 partide disputate, Municipal Alexandria a câștigat 3 partide, Sirius Târgu Mureș s-a impus în două meciuri, un meci terminându-se la egalitate (în Cupa României).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ