Revolut lansează servicii de telefonie și eSIM-uri în România

TEHNOLOGIE. Compania britanică de tehnologie financiară Revolut își extinde prezența în România prin lansarea serviciilor de telefonie și eSIM-uri, după succesul înregistrat în Marea Britanie. Ca și în UK, Revolut aduce pe piața românească opțiunea de eSIM-uri, carduri SIM virtuale care permit accesul la date mobile într-o manieră simplificată și flexibilă.

eSIM-urile oferite de Revolut permit utilizatorilor să acceseze aplicația și să beneficieze de date mobile chiar și atunci când se află în străinătate, fără a fi necesară schimbarea fizică a cartelei SIM. Această inovație vine ca un răspuns la reintroducerea tarifelor de roaming de către mai mulți operatori de telefonie mobilă din Marea Britanie după Brexit.

Revolut a încheiat un parteneriat strategic cu operatorul de rețea mobilă 1Global din Regatul Unit, anterior cunoscut sub numele de Truphone, pentru a-și lansa serviciul de eSIM-uri. Acest parteneriat consolidează poziția Revolut ca un jucător important în industria fintech și telecom, oferind soluții inovatoare și convenabile pentru clienții săi.

Prin această inițiativă, Revolut aduce beneficiile tehnologiei eSIM în România, oferind utilizatorilor posibilitatea de a gestiona mai eficient serviciile lor de telefonie mobilă și de a economisi timp și resurse în procesul de utilizare a datelor mobile în călătorii sau în utilizarea zilnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare