Revolut lansează un cont pentru freelanceri, lucrători gigant și liber-profesioniști

ECONOMIE. Revolut – super-app-ul financiar global, cu peste 20 de milioane de clienți retail, a lansat Revolut Pro în mai multe țări, inclusiv în România.
 
Revolut Pro este un cont dedicat gestionării veniturilor, plăților și cheltuielilor, dedicat numărului tot mai mare de freelanceri, comercianți individuali, antreprenori și persoane care desfășoară activități independente. Acesta face parte din aplicația de retail Revolut.
 
Revolut Pro este un cont gratuit, fără comisioane lunare și fără cerințe de depunere sau de sold. Contul poate fi creat în mai puțin de două minute în cadrul aplicației Revolut și oferă un card de debit cu 1% cashback [și un IBAN dedicat]. De asemenea, permite utilizatorilor să trimită rapid și sigur transferuri sau plăți instantanee către bănci externe, precum și către alte conturi Revolut.
 
Cu Revolut Pro, clienții își pot gestiona fondurile de afaceri fără a avea nevoie de un cont de afaceri cu drepturi depline. Revolut Pro permite plăți în mai multe valute cu un card fizic sau virtual, Google Pay și Apple Pay, pe lângă transferurile de bani.
 
Revolut Pro permite, de asemenea, profesioniștilor independenți să accepte instantaneu plăți, fie în persoană cu Revolut Reader, fie online cu coduri QR și linkuri de plată, precum și prin generarea de facturi și urmărirea plăților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare