REZULTAT TRAGERE LA SORȚI – Care este adversara echipei mureșene CS Iernut în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga a III-a

0
537
CS Ocna Mureș, CS Iernut

BARAJ – LIGA A III-A. Miercuri, 13 mai 2021, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga a III-a la fotbal. Echipa mureșeană CS Iernut (campioana județeană a Ligii a IV-a) a fost introduse în urnele grupei regionale 7 (au fost 7 grupe regionale, împărțite pe criteriul geografic în câte 6 echipe: 3 echipe de Liga a III-a și 3 echipe de Liga a IV-a, acestea fiind împerecheate pe criteriul meciurilor între echipe din ligi diferite).

 

În această urnă a 7-a au fost introduse echipele de Liga a IV-a Rapid Jibou (Sălaj), CSM Sighetu Marmației (Maramureș) și CS Iernut (Mureș) și echipele de Liga a III-a Luceafărul Oradea (Bihor), Progresul Șomcuta Mare (Maramureș) și CS Ocna Mureș (Alba).

 

CS Iernut va avea ca adversară pe CS Ocna Mureș (fosta Soda Mureș, din județul Alba, echipă clasată pe locul 9 în Seria a 9-a, a echipelor mureșene Avântul Reghin și Unirea Ungheni). CS Ocna Mureș a încheiat ediția 2020-2021 a Ligii a III-a cu 5 victorii, 1 egal și 11 înfrângeri (16 puncte, golaveraj 24-39).

 

Primul meci se va juca în 16 mai la Ocna Mureș (jud. Alba), iar returul (meciul decisiv) va avea loc în 23 mai, la Iernut. Ambele partide se vor disputa de la ora 17.00. Iată cele 3 meciuri din această grupă regională:

 

Rapid Jibou – Luceafărul Oradea

CS Ocna Mureș – CS Iernut

Progresul Șomcuta Mare – CSM Sighetu Marmației.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ