Rezultate remarcabile pentru cicliștii de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș la Cupa Națională din Mediaș

SPORT. În weekendul recent încheiat, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Mediaș a fost gazda celei de a treia etape a Cupei Naționale la XCO (Cross-Country Olimpic), un eveniment de ciclism montan extrem de anticipat și competitiv. Competiția a adunat cicliști de elită din diverse categorii, iar rezultatele au fost remarcabile pentru sportivii de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș.

În categoria Elite, Roberto Burța a obținut locul 1, demonstrând o performanță excepțională și consolidându-și poziția în fruntea clasamentului. În categoria U23, Patrick Pescaru a cucerit, de asemenea, locul 1, iar Elias Hozat a urmat pe locul 2, confirmând talentul și determinarea sportivilor târgumureșeni. Máté Szakács a încheiat pe locul 4 în aceeași categorie, aducând contribuții semnificative la echipa sa.

La categoria Junior, Iana Alesia Balteș a obținut o victorie impresionantă, clasându-se pe primul loc și evidențiindu-se ca una dintre speranțele viitoare ale ciclismului montan din România.

Evenimentul a fost o oportunitate excelentă pentru CSM Mediaș de a demonstra capacitatea sa organizatorică și pentru cicliștii de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș de a confirma nivelul lor de performanță în competițiile naționale. Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru rezultatele impresionante obținute la Cupa Națională de la Mediaș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare