Rodica Baciu: Cum e posibil ca în 20 de ani să nu s-a fi uitat nimeni peste o minimă statistică și să priceapă ce urmează să se întâmple?

ELECTORAL. Rodica Baciu, candidat independent la primăria municipiului Târgu Mureș, a postat pe contul de Facebook un mesaj legat de situația traficului din orașul nostru.

Aceasta critică în termeni duri lipsa de previziune a administrației locale din ultimii 20 de ani!

Redăm mai jos mesajul ei integral:
“Ne-am uitat peste cifre. România și orașul Târgu Mureș sunt sub nivelul de motorizare din Europa. Este lesne de înțeles că numărul de mașini va crește, împreună cu toate consecințele acestui fapt.

Noi, compania Materom, am înțeles asta și investim într-un centru logistic de 32 milioane euro, pregătind această creștere.

Orașul Târgu Mureș de abia acum proiectează un pod – al cărui cost este estimat la 30-50 milioane euro.

Cum este posibil ca, în 20 de ani să nu se fi uitat nimeni peste o minimă statistică și să priceapă ce urmează să se întâmple ?!

Noi astăzi, trebuia să avem deja acest pod, să circulăm liber, să deschidem și artere secundare și să ne ocupăm de proiecte de infrastructură cu adevarat serioase!

Adevăratul pericol în Targu Mures este chiar lipsa de viziune a administrației care repară și cârpește, în loc să pregătească de pe acum bulevardele, străzile și parcurile viitorului oraș.
Noi vrem să nu ne plece tinerii, dar eu văd și lipsa de viziune a Primăriei și lipsa unui viitor cert!

#TarguMures #orasulnostru #valorisiperformantapentrutargumures #RodicaBaciu“

Rodica Baciu este candidat independent la primăria municipiului Târgu Mureș și candidează sub sloganul “Valori și Performanță pentru Târgu Mureș”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare