Rodica Baciu depune candidatura pentru un Târgu Mureș al valorilor, competenței și performanței

CANDIDATURĂ. Doamna Rodica Baciu, împreună cu o parte din echipa sa de campanie, a făcut un pas hotărât spre viitorul orașului Târgu Mureș, depunând astăzi candidatura pentru funcția de primar.

În mesajul său, adresat cu căldură locuitorilor orașului, a subliniat angajamentul său pentru diversele categorii de oameni care fac parte din comunitatea locală.

Candidatura sa este în primul rând dedicată tinerilor, pentru a le oferi motive solide să rămână în orașul lor natal. Cu gândul la tinerele familii, își propune să creeze un mediu în care acestea să găsească toate resursele necesare pentru a-și crește copiii într-un mod sănătos și prosper.

Doamna Baciu își asumă să lupte pentru salariații din Târgu Mureș, dorind să atragă companii care să aducă valoare adăugată semnificativă în oraș. În același timp, promite să fie un partener activ și sprijinitor pentru antreprenorii locali, ajutându-i să prospere în mediul de afaceri.

Respectul pentru bătrânii orașului este o altă valoare fundamentală în platforma sa electorală. După o viață de muncă dedicată, acești oameni merită recunoștința și sprijinul întregii comunități.

Într-o declarație de unitate și inclusivitate, Doamna Baciu subliniază că candidatura ei este pentru toate etniile prezente în oraș – maghiari, români și romi, asigurând că va lupta pentru drepturile și bunăstarea fiecărui cetățean.

Cu mesajul “Valori, Competență și Performanță”, doamna Baciu își invită concetățenii să îi acorde încrederea lor la urne pe 9 iunie, pentru a conduce Primăria Târgu Mureș spre un viitor mai bun și mai prosper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare