România aduce acasă medalia de aur de la Campionatul Mondial de Dans Sportiv!

DANS. În perioada 3-5 noiembrie, la Sibiu, a avut loc Campionatul Mondial de Junior II Standard – 2023 #WDSF World Championship Standard Junior, unde reprezentanții României s-au remarcat cu succes și mândrie națională.
Marius-Tiberiu Pădurean și Adelina Stanciu au fost adevărații protagoniști ai evenimentului, reușind să obțină medalia de aur în proba de dans sportiv. Performanța lor excepțională și pasiunea pentru dans au fost recompensate cu locul I la această competiție de prestigiu.
Nu au fost singurii reprezentanți români care s-au distins în competiția mondială. Perechea formată din Neagu Andrei și Nicol Slobodova a obținut locul 5 în finala Junior II Standard, demonstrând astfel nivelul înalt al dansului sportiv din România.
Aceste rezultate de excepție nu ar fi fost posibile fără eforturile susținute ale sportivilor, dar și fără îndrumarea și pregătirea atentă a antrenorilor lor.
Felicitări sportivilor și tuturor celor implicați în această performanță deosebită! Suntem mândri de voi și vă urăm mult succes în continuare, să dansați mereu spre noi victorii și realizări remarcabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare