România anunță deschiderea primului Centru Național de Competențe pentru un Stil de Viață Sănătos

SĂNĂTATE. S-a anunțat deschiderea primului Centru Național de Competențe pentru un Stil de Viață Sănătos, găzduit la prestigioasa Universitate Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Inițiativa a fost prezentată în cadrul emisiunii “Minte Sănătoasă în Corp Sănătos”, unde rectorul UBB, Daniel David, și medicul Nicolae Hâncu au subliniat importanța alimentației și stării psihice în calitatea vieții.

Centrul are ca obiectiv să educe populația românească cu privire la un stil de viață sănătos, aducând contribuții semnificative în domeniile alimentației și sănătății psihice. Cercetătorii vor fundamenta informațiile pe date științifice și studii practice, căutând, în același timp, să adune specialiști relevanți în cele două domenii cheie.

Importanța acestui proiect derivă din conștientizarea din ce în ce mai crescută a nevoii de echilibru în viața cotidiană. Centrul se va concentra asupra furnizării de informații precise și relevante, adaptate nevoilor individuale și contextului socio-cultural românesc.

De asemenea, în viitorul apropiat, se plănuiește deschiderea unui punct de lucru și la Institutul din București, extinzând astfel impactul și accesul la informații utile în domeniul sănătății și al unui stil de viață echilibrat. Această inițiativă semnificativă reprezintă un pas important către îmbunătățirea calității vieții în societatea românească, subliniind angajamentul față de promovarea unei vieți sănătoase și echilibrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare