România obține prima victorie la Campionatul Mondial pe echipe în Coreea de Sud

TRIUMF. Lotul național feminin de tenis de masă al României a început cu dreptul la Campionatul Mondial pe echipe din Coreea de Sud, înregistrând o victorie impresionantă în primul meci al competiției.

Tricolorele, antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff, au dominat în meciul de debut împotriva Suediei, încheind confruntarea cu un scor impecabil de 3-0. Această performanță solidă nu numai că a marcat un început promițător pentru echipa românească, dar le-a și apropiat de calificarea în tabloul principal al competiției, precum și de obținerea unui loc la Jocurile Olimpice de la Paris.

Potrivit informațiilor furnizate de către Federația Română de Tenis de Masă, jucătoarele Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu au demonstrat determinare și concentrare în fața adversarelor lor suedeze, reușind să încheie meciurile fără a pierde vreun set.

Iată rezultatele individuale ale meciului:

Bernadette Szocs vs. Christina Kallberg: 3-0 (11-8, 11-8, 11-7)

Elizabeta Samara vs. Linda Bergstrom: 3-0 (11-5, 11-9, 13-11)

Adina Diaconu vs. Filippa Bergand: 3-0 (13-11, 11-9, 13-11)

Această victorie impresionantă reprezintă un pas important pentru echipa națională feminină de tenis de masă a României în călătoria lor către succesul mondial și le oferă un imbold puternic pentru meciurile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare