România se clasează pe locul 4 la Campionatele Europene de Gimnastică Feminină

SPORT. Echipa României a ocupat locul al patrulea în ultima zi a Campionatelor Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare, desfășurate la Rimini (Italia) duminică.

Componența echipei române (Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă) a acumulat un total de 156,397 puncte, în scădere față de performanța din calificări (158,798 puncte), care le-a plasat tot pe locul al patrulea.

Podiumul a păstrat aceeași configurație ca și în calificări, cu Italia pe primul loc, obținând 164,162 puncte, urmată de Marea Britanie (162,162 puncte) și Franța (158,796 puncte).

În finalele pe aparate la categoria junioare, la bârnă, Anamaria Mihăescu s-a clasat pe locul șase, cu 11,566 puncte, în timp ce Alexia Blănaru a ocupat locul opt, cu o scor mediu de 10,566 puncte. La sărituri, Mihăescu a obținut locul opt, cu o medie de 12,566 puncte.

Performanța echipei României la Campionatele Europene de la Rimini s-a încheiat cu două medalii de argint, ambele câștigate de Sabrina Maneca Voinea, la bârnă și sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare