Romanian PR Award 2023: Celebrarea excelenței în Relațiile Publice

EVENIMENT. Pe 5 septembrie a fost dat startul înscrierilor pentru cea de-a 21-a ediție a Romanian PR Award, cea mai prestigioasă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice. Perioada de înscriere se va încheia pe 6 octombrie 2023, iar proiectele eligibile trebuie să fi avut loc în ultimii doi ani.

Romanian PR Award, aflată la cea de-a 21-a sa ediție, reprezintă un proiect robust și de lungă durată, care a reușit să adune sub umbrela sa parteneri de prestigiu, personalități remarcabile din domeniul Relațiilor Publice, concurenți talentați și numeroși tineri aspiranți la o carieră în PR.

Importanța acestei competiții a crescut odată cu dezvoltarea industriei locale de PR, iar relevanța ei poate fi măsurată în numărul considerabil de participanți prezenți an de an, în realizările finaliștilor și în profesionalismul juriului care îi evaluează.

Dana Oancea
, Președintele Forum for International Communications, a subliniat: “Lansăm un nou deceniu pentru Romanian PR Award sub semnul diversității. Credem că breasla noastră poate adăposti o gamă mai largă de diversitate practică, fie că vorbim despre diversitatea talentelor și resurselor implicate sau pur și simplu despre diversitatea abordărilor și instrumentelor. Diversitatea înseamnă revenire la dialog și recunoașterea valorii ‘celuilalt’ în profesia noastră. Diversitatea ne invită să explorăm noi surse de inspirație și să inovăm. Cu toate acestea, recunoaștem în mod esențial rolul pe care diversitatea îl poate juca în evoluția industriei, în experiența diversității și în aplicarea acesteia în practică.”

Termenul limită pentru înscrieri este vineri, 6 octombrie 2023. Proiectele din ultimii doi ani sunt eligibile pentru competiție. Juriul, format din experți din 15 țări, este alcătuit din directori de comunicare ai unor dintre cele mai mari branduri.

Pe lângă premiile acordate pe categorii, juriul va decerna distincțiile PR Agency of the Year, PR Innovator of the Year și Best Use of PR Measurement & Evaluation. Premiul special “PR Innovator of the Year” va evidenția proiectele care, prin inovația lor și execuția excelentă, depășesc limitele comunicării obișnuite și ale practicii actuale.

Gala Romanian PR Award va avea loc în seara zilei de 28 noiembrie la JW Marriott Grand Hotel, oferind o platformă de recunoaștere și celebrare a excelenței din domeniul Relațiilor Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare