Turneul de Adio al Formației The Eagles – “The Long Goodbye”

MUZICĂ. În lumea muzicii, fiecare poveste are un final, iar pentru legendarul grup The Eagles, acel moment a sosit. Așteptarea și anticiparea fanilor au luat sfârșit, deoarece „The Long Goodbye”, turneul de adio al formației, a început pe 7 septembrie în New York. Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe peste cinci decenii, The Eagles au fost una dintre cele mai influente și iubite formații rock din lume.

În acești peste 50 de ani de turnee, The Eagles au susținut peste 1.000 de concerte în întreaga lume, vânzând peste 15 milioane de bilete. Cu fiecare apariție pe scenă, formația a demonstrat nu doar talentul lor muzical excepțional, ci și abilitatea de a crea o conexiune specială cu publicul lor.

Turneele The Eagles au fost o constantă în topurile Billboard și Pollstar, dovedind popularitatea lor continuă și impactul lor asupra industriei muzicale. De-a lungul timpului, formația a vândut peste 150 de milioane de albume la nivel mondial, a obținut șase albume numărul 1 și a dominat topurile single-urilor de cinci ori. Succesul lor a fost recunoscut de industria muzicală prin câștigarea a șase premii Grammy, iar în 1998, au fost introduși în Rock And Roll Hall Of Fame în primul an de eligibilitate.

„The Eagles au avut o odisee miraculoasă de 52 de ani, cântând pentru oameni de pe tot globul, păstrând muzica vie în fața pierderilor tragice, a tulburărilor și a piedicilor de multe feluri. Meritul și mulțumirile se îndreaptă către echipa noastră de management de lungă durată, către echipa de turneu dedicată și către excepționalii noștri muzicieni de rezervă, pentru că ne-au oferit un sprijin calificat și constant, de-a lungul acestor mulți ani. Știm cât de norocoși suntem și ne simțim cu adevărat recunoscători. Lungul nostru parcurs a durat mult mai mult decât a visat vreodată vreunul dintre noi. Dar totul se încheie la un moment dat, iar pentru noi a venit timpul să ne luăm «Rămas bun!»”, au declarat membrii The Eagles într-un comunicat de presă.

Turneul „The Long Goodbye” își începe traseul în America de Nord și va trece prin orașe importante din Statele Unite, oferind fanilor ultima șansă de a-i vedea live. Această călătorie muzicală va fi un moment deosebit pentru toți cei care au fost alături de formația The Eagles de-a lungul anilor.

Pentru această turneu de adio, membrii The Eagles au planuri mari și intenționează să aducă bucurie și emoție în viața fanilor lor. Cu toate că se încheie o eră, muzica lor va rămâne o amintire vie și o inspirație pentru generațiile viitoare.

Primele concerte ale turneului “The Long Goodbye” au loc în New York, Boston, Newark și Belmont Park, iar călătoria lor muzicală continuă în orașe precum Denver, Indianapolis, Detroit, Cleveland, Atlanta, Charlotte, Raleigh, Lexington și St. Paul. Fiecare spectacol promite să fie o experiență de neuitat pentru toți cei care i-au iubit și admirat pe membrii The Eagles de-a lungul timpului. Nu este exclus ca aceștia să adauge locații noi pentru completarea turneului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare