Românii care nu pot folosi tomporar cardurile de energie, chiar dacă le-au primit

CARDURI DE ENERGIE. Mai multe persoane, beneficiare de carduri de energie, au semnalat o situație atipică, și anume că au primit cardul prin poștă, însă numele beneficiarului trecut pe card nu este al lor.
Ministrul Marcel Boloș a explicat pentru Antena 3 CNN cauza acestei erori :

Este posibil să apară astfel de erori în tipărirea cardurilor de energie. În general, pe cardul de energie, trebuie să apară beneficiarii care sunt prevăzuți în listele de beneficiari emise de Ministerul Muncii. Dacă apar astfel de situații, este foarte important să fie sunat Call Center-ul, 031 9966, pentru a semnala astfel de situații, a anula cardurile care au fost deja emise și a se emite cardul în conformitate cu lista de beneficiari . În mod normal pe cardul de energie trebuie să apară titularul sau titularii. Pot fi unul sau mai mulți titulari pe cardul de energie. Este foarte important să se rețină că emitem un singur card pe locul de consum. Pot fi mai mulți beneficiari la locul de consum. Dacă este așa, atunci pe card apar toți titularii, respectiv beneficiarii pe care îi avem pe lista de beneficiari. Și în situația aceasta este important să fie semnalate astfel de cazuri la call center pentru reemiterea cardurilor.”

Așadar, această situație atipică nu este una care duce la pierderea acestor ajutoare ci doar o situație temporară care poate fi remediată în așa fel încât toți cei care au dreptul să poată beneficia de aceste ajutoare de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare