S-a lansat volumul “FORȚA FEMEILOR ÎN SPORT” – O celebrare a performanțelor și inspirării generațiilor viitoare

LANSARE. Un eveniment deosebit a avut loc recent în inima Bucureștiului, sub cupola de sticlă a Muzeului Sportului din cadrul Casei Olimpice. Lansarea cărții “FORȚA FEMEILOR ÎN SPORT” a adunat oameni frumoși și femei de succes care au marcat lumea sportului cu realizările lor.
Această carte, care aduce omagiu forței și excelenței sportive feminine, a fost realizată cu pasiune de către Andreea Paul, conferențiar universitar la Facultatea de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice din București, împreună cu coautoarele sale – sportive și antrenoare de top, medaliatate olimpice, mondiale și europene, și jurnaliste sportive.

Lansarea cărții a fost un moment de bucurie și emoție, un prilej de a rememora momentele de glorie și de a celebra performanțele sportive feminine care au impresionat lumea. Acest eveniment a fost, de asemenea, o ocazie de a transmite un mesaj puternic de inspirație și de transfer generațional, oferind oportunitatea tinerelor generații de a învăța de la doamnele de aur ale sportului românesc.

Alături de numeroasele coautoare ale cărții, evenimentul a fost onorat de prezența unor personalități importante din domeniul sportului, cum ar fi multipla medaliată olimpică Elisabeta Lipă, considerată Canotoarea Secolului XX. De asemenea, au fost prezenți Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), și George Boroi, secretarul general al COSR, doi dintre susținătorii de suflet ai acestui proiect.

Lansarea cărții a fost marcată de momente speciale, precum îmbrățișări, interviuri cu autoarele și zeci de autografe oferite celor prezenți. Această carte reprezintă nu doar o celebrare a excelenței sportive feminine, ci și o sursă de inspirație pentru femeile și tinerele sportive din România, care pot visa să atingă culmile performanței în lumea sportului.

“FORȚA FEMEILOR ÎN SPORT”
este mai mult decât o carte – este un omagiu adus femeilor puternice care au reprezentat cu mândrie țara în competițiile sportive internaționale și care continuă să inspire și să încurajeze generațiile viitoare să își urmeze visele și să lupte pentru excelență în sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare