S-A SEMNAT – O firmă din Brașov va dota cinci cabinete stomatologice școlare din Târgu Mureș

SĂNĂTATE. Un sereleu din Brașov, Halmadent, va încasa de la Primăria Târgu Mureș peste o jumătate de milion de lei (respectiv 504.180 de lei + TVA) pentru dotarea a cinci cabinete stomatologice școlare cu aparatura necesară. Firma brașoveană este deținută de Halmaghi Szabolcs și prin contractul semnat (în 11 februarie 2019) cu municipalitatea se obligă să livreze apatura stomatologică în 45 de zile de la emiterea comenzii de către beneficiar.

 

Cabinetele stomatologice şcolare care vor beneficia de investiție (scaune stomatologice, mobilier și instrumentar medical) vor deservi patru licee din Târgu Mureș (Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, Colegiul Naţional „Unirea”, Liceul „Bolyai Farkas”, Liceul „Traian Săvulescu”) şi o școală gimnazială (Şcoala Gimnazială „Romulus Guga”).

 

Conform oficialilor Direcției Școli, elevii târgumureșeni din cele cinci unități de învățământ vor beneficia de tratamente stomatologice gratuite, șapte stomatologi urmând să fie plătiți din bugetul public al Primăriei pentru servicii anunțate “la standardele de calitate ale similarelor din sistemul stomatologic privat”.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare