Foto: Radu Nuțiu

SĂ FIE PRIMIT – Regii luminii din Târgu Mureș, Mureșan & Ludușan & Bocicor, au mai primit o infuzie de 400.000 de lei din pușculița orașului

LUCRĂRI. Asocierea de firme locale din Târgu Mureș, controlate de următorii abonați publici, Valentin Teofil Mureşan (Insta Grup), Ioan “Nelu” Luduşan și Georgiana Aron – fiica lui Ioan Nucu Man (Kronos Life Construct) –  și familia Bocicor (Intra Serv – Alin Ovidiu Bocicor, Leontin Vasile Bocicor și Ioan Leontin Bocicor), a mai primit o infuzie de peste 400.000 de lei din pușculița publică a municipiului Târgu Mureș în contul contractului privind iluminatul public, servicii și lucrări energetice.

 

Contractul cadru a fost semnat în 10 iunie 2019 și este valabil timp de 4 ani (detalii AICI). Conform contractului, suma maximă pe care edilul Dorin Florea o poate livra asocierii este de… 25 de milioane de lei (exact: 24.887.093,96 lei – suma include TVA), echivalentul la vremea semnării contractului a peste 5,2 milioane de euro.

 

Cea mai recentă livrare financiară către “Regii luminii” din Târgu Mureș a fost în 19 iulie, în cuantum total de 900.000 de lei (echivalentul a peste 190.000 de euro), pentru lucrări de mentenanță (adică de întreținere). Acum, în cea de-a doua decadă a lunii octombrie, au mai fost semnate alte două contracte, care însumează 403.916,27 lei (echivalentul a 85.000 de euro) și care se referă la “reabilitare iluminat public și construcții canalizări rețele subterane de transfer de informații pe străzile Bega, N. Grigorescu și Cuza Vodă” și la „servicii energetice pentru Administrația Creșelor, ACSM și Administrația Serelor”.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare