Salată somon cu cartofi / Lazac saláta burgonyával

REȚETĂ. Ingrediente:
– cartofi fierți (curățați de coajă si tăiați cuburi) 1,2 kg
– somon afumat 300 g
– arpagic verde (chives) 30 g
– mărar 1 legătură
– iaurt 400 g
– iaurt gras 150 g
– ulei de măsline 40 ml
– sare, piper

Preparare:

Într-un castron mare, puneți cartofii țăiati cuburi, somonul tăiat fâșiuțe, cele două tipuri de iaurt, uleiul de măsline, mărarul si arpagicul tăiate mărunt. Amestecați cu grijă, asezonați cu sare și piper după gust.

Poftă bună!


RECEPT. Hozzávalók: 
– főtt burgonya (hámozva és kockára vágva) 1,2 kg
– füstölt lazac 300 g
– zöld metélőhagyma 30 g
– kapor 1 csokor
– 400 g joghurt
– 150 g teljes zsírtartalmú joghurt
– olívaolaj 40 ml
– só, bors

Elkészítés: 

Egy nagy tálba tegyük a kockára vágott burgonyát, a csíkokra vágott lazacot, a kétféle joghurtot, az olívaolajat, a kaprot és az apróra vágott metélőhagymát. Alaposan keverjük össze, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Jó étvágyat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare