SALON DE CARTE – Începe Bookfest 2019, la Teatrul Național din Târgu Mureş

0
178

EVENIMENT. La Teatrul Național din Târgu Mureș, în perioada 19 septembrie (joi) – 22 septembrie (duminică), între orele 10.00 și 20.00, este organizat Salonul de Carte Bookfest, eveniment finanțat din banii județului și ai municipiului Târgu Mureș.

 

În cadrul Bookfest, eveniment al Asociaţiei Editorilor din România și la care intrarea publicului este liberă, pe lângă oferta variată de carte (peste 50.000 de volume, cu reduceri de până la 70%), au loc lansări de carte și un concert.

 

Autorii Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Traian Berbeceanu, Ioana Bâldea Constantinescu, Valentin Naumescu, Alina Nelega, T.O.Bobe, Cătălin Pavel şi mulţi alţii își aşteaptă cititorii cu lansări de volume, iar în prima zi a evenimentului are loc un concert Alexandra Uşurelu.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ