Sántha Nóra din Târgu Mureș: 12 Medalii de aur la naționalele de înot

SPORT. Sportiva Sántha Nóra, în vârstă de 15 ani, membră a Clubului Sportiv Școlar Tg. Mureș, a obținut o performanță remarcabilă la Campionatele Naționale de Înot în bazin scurt de la Otopeni, aducând acasă nu mai puțin de 12 medalii. Dintre acestea, 5 sunt de argint și 7 de bronz. Pagina de Facebook a secției de înot a clubului a confirmat că Nóra a câștigat medaliile de argint în probele de 50 m fluture la categoriile junioare și tineret, 50 m craul la categoria tineret și 100 m fluture la junioare și tineret.

Cele 7 medalii de bronz au fost obținute de Nóra la probele de 100 m spate în categoriile junioare și tineret, 50 m fluture la categoria senioare, 50 m spate la junioare, tineret și senioare, precum și la 100 m craul în categoria junioare.

De asemenea, alte performanțe notabile au fost înregistrate de sportivele Morar Bianca (14 ani) și Sárkány Melinda (16 ani) de la CSS Tg. Mureș. Morar Bianca s-a calificat în finalele B la 200 m bras și în finalele C la 400 m craul, 200 m craul, 100 m mixt și 100 m bras. Sárkány Melinda a ajuns în finala B la probele de 100 m și 200 m bras.

În semn de recunoaștere pentru rezultatele remarcabile, CSS Tg. Mureș adresează mulțumiri antrenorului Peteley Attila pentru susținerea acordată în pregătirea sportivelor, precum și lui Simó Attila și Claudiu Miclea pentru eforturile depuse în pregătirea specifică individuală. Aiana Crăciun, Alesia Crăciun, Diana Tohati și Gáll Eszter de la CSS au, de asemenea, evidențiat îmbunătățiri semnificative ale rezultatelor personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare