Șase cai a armatei regale, la fugă prin Londra

EUROPA. Mai mulți cai s-au desprins din stimata Cavalerie a Casei Regale și au alergat pe străzile Londrei miercuri dimineață, ceea ce a determinat o operațiune de recuperare din partea armatei britanice.

Într-o declarație transmisă prin e-mail către CNN, un purtător de cuvânt al armatei britanice a declarat: „Un număr de cai de muncă militari s-au desprins în timpul unui exercițiu de rutină în această dimineață. Toți caii au fost acum recuperați și s-au întors în tabără. Un număr de membri ai personalului și cai au fost răniți și primesc îngrijiri medicale corespunzătoare”.

Potrivit armatei, șase soldați și șapte cai de la Life Guards, o parte a Household Cavalry, erau angajați într-un exercițiu prelungit miercuri dimineață, când a avut loc incidentul.

Caii au fost speriați de căderile de beton de pe un șantier din apropiere, ceea ce a făcut ca cinci dintre ei să se precipite, în timp ce doi au rămas pe loc.

Poliția din City of London, responsabilă cu supravegherea districtului financiar al capitalei, a raportat evenimentele pe rețelele de socializare la începutul zilei de miercuri. Aceștia au contenționat doi cai în apropiere de Limehouse, așteptând să fie transportați la un centru veterinar.

Actualizări ulterioare au confirmat că toți caii au fost prinși, poliția continuând să se coordoneze cu armata.

Imaginile care au circulat pe rețelele de socializare au surprins priveliștea surprinzătoare a doi cai, dintre care unul părea rănit, alergând prin centrul Londrei.

Cavaleria Household Cavalry, responsabilă cu sarcinile ceremoniale și garda de corp oficială a regelui, are sediul la cazarma din Hyde Park, în apropiere de Palatul Buckingham.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare