SCENARIUL ROȘU – Care sunt cele 15 unități de învățământ din județul Mureș în care se fac cursuri exclusiv on-line și cele 3 care și-au suspendat activitatea

1
5366

EDUCAȚIE – JUD. MUREȘ. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a aprobat astăzi, 12 octombrie 2020, scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din județul Mureș. Astfel, din cele 591 de unități de învățământ din județul Mureș: 385 de unități de învățământ funcționează în Scenariul 1 (verde – normal), 188 de unități de învățământ în Scenariul 2 (galben sau hibrid – succesiv) și 15 unități de învățământ funcționează în Scenariul 3 (roșu – on-line) – 14 din cauza incidenței de infectare la mia de locuitori a localităților din care fac parte și una, Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, din cauza infectărilor cu COVID-19).

 

De asemenea, 3 unități de învățământ din județ și-au suspendat activitatea: Școala Postliceală „Miruna” Reghin, Școala Postliceală de Economie și Servicii „Studia” Târgu Mureș și Școala Postliceală „Henri Coandă” Târgu Mureș.

 

Cele 15 unități de învățământ care activează, cel puțin în această săptămână, în scenariul roșu sunt: Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș, Școala Gimnazială Brâncovenești, Grădinița cu Program Normal Brâncovenești, Școala Primară Idicel, Școala Primară Idicel Pădure, Școala Primară Săcalu de Pădure, Grădinița cu Program Normal Vălenii de Mureș, Grădinița cu Program Prelungit „Casa Veselă” Corunca, Grădinița cu Program Normal Corunca, Școala Gimnazială Corunca, Școala Gimnazială Papiu Ilarian, Grădinița cu Program Normal Papiu Ilarian, Școala Gimnazială Șeulia de Mureș, Grădința cu Program Normal Șeulia de Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ