Școala Profesională „Gheorghe Șincai” din Râciu câștigă un proiect de 270.000 de euro pentru prevenirea părăsirii timpurii a școlii

PROIECT. Școala Profesională „Gheorghe Șincai” din Râciu primește o veste extraordinară, devenind câștigătoarea proiectului PNRAS II, cu titlul semnificativ „Prevenirea și Reducerea Părăsirii Timpurii a Școlii la Nivelul Unității de Învățământ Școala Profesională „Gheorghe Șincai” Râciu”.

Această realizare va aduce școlii o finanțare semnificativă de 270.000 de euro, care va fi dedicată dezvoltării și îmbunătățirii calității actului educațional pentru toți elevii din comunitatea locală. Acest proiect are ca obiectiv aducerea unor îmbunătățiri semnificative în domeniul educației și va avea un impact important asupra vieții elevilor din comuna Râciu.

Principalele obiective ale proiectului includ organizarea de cursuri suplimentare de limba română și matematică, furnizarea de mese calde pentru elevi, reamenajarea și echiparea unor spații moderne dedicate învățării, tabere pentru elevi și cursuri de perfecționare pentru profesori. Toate aceste inițiative au ca scop principal creșterea calității actului educațional și încurajarea continuității învățământului.

Primarul comunei Râciu, Ciprian Alin Belean, a transmis felicitări conducerii școlii, cadrelor didactice și tuturor celor implicați în câștigarea acestui proiect deosebit. Aceasta este o realizare semnificativă care va contribui la dezvoltarea educației în comunitate și la îmbunătățirea perspectivelor de viitor ale elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare