Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a este închisă într-un seif și nu poate fi deschisă până în 2085

SECRET. Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a a scris o scrisoare secretă în noiembrie 1986, care este adresată locuitorilor din Sydney.
 
Scrisoarea secretă este acum ascunsă într-un seif din clădirea Queen Victoria din Sydney, Australia, care nu poate fi deschisă în următorii 63 de ani, până în 2085!
Potrivit unui raport 7NEWS Australia, nici măcar staff-ul personal al Reginei nu știe care este conținutul scrisorii ei secrete care este păstrată într-o cutie de sticlă, într-o zonă restricționată.
 
Regina a scris scrisoarea pentru a sărbători restaurarea clădirii Reginei Victoria, care a fost construită în 1898 în cinstea și celebrarea Jubileului de diamant al Reginei Victoria. Se știe că regina Victoria a fost străbunica reginei Elisabeta a II-a.
 
Adresându-se domnului primar din Sydney, Regina îi instruise despre deschiderea scrisorii în anul 2085. Instrucțiunile ei scriau: „Într-o zi potrivită pentru a fi aleasă de Dvs. în anul 2085, vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți către cetățenii din Sydney mesajul meu!”
 
Între timp, după moartea Reginei, joia trecută, opera din Sydney a fost iluminată pentru a aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Regatului Unit. Curând după aceea, țara l-a proclamat și pe regele Charles al III-lea drept cel mai nou șef de stat din ultimii 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare