Se deschide sezonul de ski la Domeniul schiabil Transalpina Voineasa: Prețuri atractive și surprize pentru iubitorii muntelui

TURISM. Pentru pasionații sporturilor de iarnă și iubitorii muntelui, Domeniul Schiabil Transalpina Voineasa aduce o veste minunată: pârtiile se deschid în curând, marcând debutul unui sezon de ski plin de aventură și distracție. Reprezentanții domeniului au anunțat că, începând cu data de 1 decembrie, schiorii se pot bucura din plin de atracțiile oferite de această destinație montană deosebită.

Totuși, deschiderea sezonului este condiționată și de vremea capricioasă, iar în cazul în care temperaturile rămân ridicate, aceasta ar putea fi amânată până pe 15 decembrie. Adrian Iepure, administratorul Domeniului Schiabil Transalpina, a declarat: „Raportat la condițiile actuale meteo, am vrea și sperăm să reușim să deschidem în minivacanța de 1 Decembrie iar, dacă nu se poate, ținta noastră este 15 decembrie.”

O veste îmbucurătoare pentru cei care se pregătesc să își facă bagajele pentru acest sezon de schi este că prețurile biletelor vor rămâne la fel ca anul trecut, cu toate că taxele au crescut semnificativ. Adrian Iepure subliniază că strategia lor este să mențină accesibile aceste servicii pentru toți iubitorii de sporturi de iarnă.

„Strategia noastră pentru anul acesta ar fi să menținem prețurile, chiar dacă TVA-ul a crescut. O să suplimentăm cu o strategie de marketing mai aparte. La fel ca și anul trecut, skipass-ul pentru o persoană adultă va costa 170 lei,” a afirmat Iepure.

Skipass-ul, un fel de “pașaport” pentru ski, reprezintă o achiziție esențială pentru orice schior, asigurându-le accesul la pârtiile din domeniul schiabil și, uneori, inclusiv transportul cu autobuzul special între stațiuni și pârtiile de ski. Blogul Eximtur anunță că un superskipass poate include accesul la mai multe zone de ski, oferind o varietate de opțiuni pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Astfel, cu pârtiile gata să primească schiorii, prețurile stabilite să rămână accesibile și promisiunea unor surprize speciale, Domeniul Schiabil Transalpina Voineasa se pregătește să ofere o experiență de neuitat în sezonul de ski care se anunță. Pasionații sunt invitați să se bucure de frumusețea munților și de distracție garantată în acest paradis al sporturilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare