Se deschide Târgul de Crăciun București 2022

EVENIMENT. Târgul de Crăciun București 2022, principalul eveniment al sărbătorilor din Capitală, își va deschide porțile în acest weekend, pe 20 noiembrie.
Atrăgând peste 1 milion de vizitatori în fiecare an, Târgul de Crăciun transformă centrul orașului într-un spațiu de sărbătoare pentru întreaga familie, cu un program artistic divers, jocuri de iarnă, zone tematice și o mare varietate de delicatese, cadouri și decorațiuni de sezon.

Principalul târg de Crăciun din București va avea loc în Piața Constituției, în apropierea Palatului Parlamentului, între 20 noiembrie și 26 decembrie. Acesta va fi deschis zilnic, de luni până vineri între orele 12:00 și 23:00 și sâmbătă-duminică între orele 10:00 și 23:00, iar accesul va fi gratuit.

Peste 70 de standuri din lemn vor fi deschise la târg, așteptându-i pe vizitatori cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiționale și produse alimentare.

Copiii vor putea vizita Casa lui Moș Crăciun, unde vor putea să se întâlnească, să vorbească și să se fotografieze cu Moș Crăciun, și se vor putea distra în spațiile dedicate activităților și jocurilor interactive.
Bradul de Crăciun, patinoarul, caruselul și roata panoramică vor completa atmosfera de sărbătoare din Piața Constituției.

În plus, programul include și spectacole și concerte tematice. Organizatorii au precizat că artiști, coruri sau grupuri folclorice vor concerta pe scena amenajată în fața Palatului Parlamentului în zilele de weekend și de sărbători legale.
Calendarul este următorul: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 – 11 decembrie, 16 – 18 decembrie și 23 – 26 decembrie.

În timpul pauzelor de la cumpărături, concerte și diverse activități distractive, vizitatorii se pot încălzi și savura delicatese de iarnă în zona de food truck.

Un program mai detaliat al Bucharest Christmas Market va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

Organizatorii au mai anunțat că, pe perioada târgului, traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 a segmentului inelar din Piața Constituției.
De asemenea, în perioada 19 noiembrie – 27 decembrie, în zonă vor fi amenajate trei treceri de pietoni temporare: două în zona Ministerului Mediului și una dinspre Bulevardul Unirii, pe latura Ministerului de Finanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare