Se fac angajări în iunie – salariu de 5.500 lei, tichete și prime de 1.000 de lei

JOB. O fabrică de carton ondulat din Bolintin Deal, situată în apropierea Bucureștiului, este în căutarea de noi membri pentru echipa sa în cadrul unor angajări masive. Cu un sediu pe Strada Industriilor, pe Autostrada A1, la doar 11 kilometri de București, această companie din Județul Giurgiu oferă oportunități de carieră interesante pentru cei interesați.

Potrivit reprezentanților firmei, sunt necesare următoarele cerințe pentru cei care doresc să aplice:

  • Experiență minimă de 6 luni în domeniu.
  • Calificare ca stivuitorist.
  • Absolvirea a minimum 10 clase, școală profesională sau liceu.

În ceea ce privește beneficiile, firma promite un pachet salarial atrăgător:

“Oferim un salariu brut de 5.500 de lei, la care se adaugă prime de Crăciun și Paște în valoare de 1.000 de lei brut pentru fiecare eveniment, primă de policalificare, primă de performanță, primă de recomandare și alte beneficii cum ar fi tichete de masă în valoare de 35 de lei pe zi, subvenție pentru cantină, card automat pentru cafea, abonament la servicii medicale etc.”, au declarat reprezentanții Dunapack Packaging.

De asemenea, firma asigură transport din Pitești, zona Prundu, pentru angajații săi.

Persoanele interesate de această oportunitate de angajare sunt invitate să trimită CV-ul la adresa de e-mail recrutare@dunapack-packaging.com. Pentru mai multe detalii, pot contacta firma la numerele de telefon: 0799 411 412 sau 0739 677 097.

Aceste angajări vin într-un context în care peste 50% dintre români intenționează să-și schimbe locul de muncă în următoarele șase luni, conform unui sondaj recent. Salariul dorit de aceștia este, în medie, cu 35% mai mare decât cel actual.

Așadar, această ofertă de angajare poate fi o oportunitate interesantă pentru cei care caută să își îmbunătățească situația profesională și să beneficieze de un pachet salarial atractiv și de beneficii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare