SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Paradă auto anticomunism, în Târgu Mureș

PROTEST. Vineri, 11 martie, și sâmbătă, 12 martie, între orele 14.00-17.00, în Târgu Mureș, organizația Cherish Humanity organizează o paradă cu mașini purtând pancarte ce expun comunismul. Parada, care va străbate cele mai importante artere ale municipiului Târgu Mureș, a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă comunismul și ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume.

 

De asemenea, organizatorii vor să atragă atenția “cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extinderea actualei pandemii în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți”. De aceea pe pancartele de pe mașini, trecătorii vor putea observa link-ul către Petiția End CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro

 

Plecarea se va face din dreptul Pietei de mașini, situată in comuna Ernei, pe DN15, iar mașinile vor purta pancarte cu sloganuri anticomuniste – cei care doresc să participe pot obține relații de la Anca Florescu – tel. 0745 686 396. Parada auto, organizată de Cherish Humanity România (organizație al cărei președinte este Anca Ciubotaru) în colaborare cu mișcarea Tuidang din SUA, este a 12-a de acest gen din țara noastră, iar organizatorii consideră că “nu este prea târziu ca oamenii să conștientizeze răul devastator pe care comunismul l-a adus și l-ar mai putea aduce în viitor umanității, dacă lumea nu va scapa de această plagă a societății umane. Este timpul să îl eliminăm pentru totdeauna din mințile și viețile noastre”.

 

1 comment
  1. astia au intarziat vreo 30 de ani. Jos comunismul, da, sus fostii tovarasi, multi inca in functii, ca nu putem lupta cu comunismul fara sa invayam de la tovarasi ce e. Inainte, tovarasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare