UPDATE: SEDII NOI – Tribunalul și Judecătoria din Târgu Mureș se mută temporar la… hotel

0
4747

PROVIZORAT. Începând de marți, 1 octombrie, Tribunalul Mureș și Judecătoria Târgu Mureș vor funcționa în alte locații, mutarea fiind provizorie. Astfel, două secții (Civilă și Contencios administrativ și fiscală) ale Tribunalului Mureș și o secție a Judecătoriei Târgu Mureș (Civilă) se vor muta în Hotel Business (situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 250-254).

 

De asemenea, începând de miercuri, 2 octombrie, secțiile Penală ale Tribunalului Mureș și Judecătoriei Târgu Mureș vor funcționa (tot provizoriu, până la finalizarea lucrărilor de reparații capitale la sediile actuale) în Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Doja, nr. 143 (la această adresă fiind situat Hotel Ciao, din fața Autogării Voiajor).

 

UPDATE. MIERCURI, 2 OCTOMBRIE, ORA 19:30. Conform informațiilor comunicate de purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Târgu Mureș, Alexandru Alexa, mutarea (provizorie a) secțiilor penale ale Tribunalului Mureș și Judecătoriei Târgu Mureș pe strada Gheorghe Doja, nr. 143 (la această adresă fiind situat Hotel Ciao, din fața Autogării Voiajor) se va face începând cu luna octombrie sau noiembrie 2019, în acest moment nefiind cunoscută data exactă.

 

Totuși, într-un comunicat postat pe site-ul Tribunalului Mureș și semnat de conducerea Tribunalului, se menționează ceea ce v-am informat inițial, respectiv că mutarea secțiilor penale la adresa pe care v-am comunicat-o în scriere are loc în 2 octombrie.

 

UPDATE 2. JOI, 3 OCTOMBRIE, ORA 14:55. Informare oficială: Secția Penală a Tribunalului Mureș funcționează la Hotel Ciao începând cu data de 01.10.2019. Secția Penală a Judecătoriei Târgu Mureș va funcționa la Hotel Ciao începând cu data de 14.10.2019.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ