SEDIU – Curtea de Apel Tîrgu Mureș se mută, temporar

0
397
Curtea de Apel Tîrgu Mureș

MODIFICARE. Începând de astăzi, 1 august 2018, în urma începerii lucrărilor de reabilitare și extindere al sediului Curții de Apel Tîrgu Mureș, instanța judecătorească se mută, temporar, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 69 din municipiul Tîrgu Mureş.

 

Celelalte instanțe de judecată vor funcționa, în continuare, în sediile actuale (Tribunalul Mureş pe str. Bolyai, nr. 30, Tribunalul Specializat Mureş, Judecătoria Târgu-Mureş, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, precum şi Departamentul economico-financiar şi administrativ din cadrul Tribunalului Mureş pe str. Justiţiei, nr. 1).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ